لیسه گیری چیست؟

لیسه گیری چیست؟

 

امروزه با توجه به افزایش بسیار زیاد قیمت خودرو ها و همچنین افت شدید قینت در صورت رنگ شدن مجدد بدنه، همه به دنبال آن هستند که بیشتر و بهتر از اتومبیل خود مراقبت کنند تا از کاهش قیمت آن جلوگیری کنند و در عین حال خودرو خود را از نظر فنی و بدنه در شرایط متعادل و خوبی قرار بدهند.

از طرفی دیگر با بیشتر شدن تعداد خودرو ها در خیابان و علاوه بر آن افزایش تعداد رانندگان ناشی و کم دقت می بینیم که تعداد تصادفات کوچک با خسارت های جزئی در سطح شهر ها علل خصوص تهران بیشتر شده است. در اثر این تصادفات ریز اکثرا خط و خش های کوچکی بر روی بدنه ماشین به جا می ماند که قری ها با صاف کاری و خط و خش های موجود با لیسه درست می شوند.

پیشنهاد خرید

آنتی سیلیکون akzonobel

3,623,125 تومان3,623,125 تومانخرید کنید

لیسه گیری ماشین چیست؟

اگر بر روی خودرویتان خط و خش های عمیق افتاده است باید حتما از لیسه گیری استفاده کنید. عمل لیسه گیری معمولا همراه با فرآیند پولیش ماشین انجام می شود که یک روش بسیار عالی برای پاکسازی خط و خش های عمیق بدنه خودرو است.

در لیسه گیری خط و خش های وارد شده به بدنه خودرو با لایه های رنگ پر می شود و که در نهایت در صورت دقت بالا و تمیزی و تجربه کار نقاش، تمام خط و خش های مورد نظر بر روی بدنه دیگر به چشم نمی آید. در گذشته برای انجام فعالیت لیسه گیری از کارت های اعتباری و یا کارت های تلفن استفاده می شد که امروزه از وسیله ای که انعطاف پذیری بیشتری دارد و لیسه نام دارد استفاده می شود.

با استفاده از لیسه، یک لایه رنگ بر روی خط و خش های بدنه قرار می گیرد و پس از خشک شدن آن دوباره این فرآیند تکرار می شود و یک لایه رنگ دیگر بر روی لایه قبلی فرار می گیرد. این فعالیت تا جایی ادامه پیدا می کند که خط و خش های ماشین کامل پر شود و با قسمت های اطراف خود هم سطح شود. در این مرحله با استفاده از دستگاه سنباده زن بر روی سطح لیسه گیری شده بخش های نا هموار هستند را از بین می برد تا سطح بدنه کاملا یکدست شود.

پس از یکدست شدن قسمت لیسه گیری شده، به اندازه نیاز بدنه یک لایه دیگر بر روی محل مورد نظر قرار می گیرد تا کار تمیز تر و بهتر و طبیعی تر به نظر بی آید.  در نهایت با استفاده از کیلر که یک لایه محافظ و همچنین براق کننده است را به وسیله لیسه بر روی سطح بدنه می زنند تا رنگی که طی فرآیند لیسه گیری استفاده شده است براق تر شود و یک لایه محافظ بر روی آن قرار بگیرد.

در نهایت برای یکدست شدن سطح و پایان کار سطح لیسه گیری شده را با استفاده از سنباده می سابند و پس از آن عملیات پولیش کاری را انجام می دهند.

قیمت لیسه گیری چقدر است؟

پیشنهاد خرید

چربی گیر پلی کاد

2,603,625 تومان2,603,625 تومانخرید کنید

قیمت و هزینه لیسه گیری چقدر است؟

به سادگی نمی توان هزینه ای مشخص برای لیسه گیری خودرو تعیین کرد، زیرا این تعیین هزینه این فرآیند به عوامل متفاوتی بستگی دارد. از همین رو شما می توانید با مراجعه به یک تعمیرگاه تخصصی و معتبر از هزینه کامل لیسه گیری مطلع شوید. از نمونه عواملی که بر قیمت و هزینه لیسه گیری تاثیر گذار هستند می توان به مواردی همچون عمق و وسعت خراش کشیده شده بر روی سطح بدنه، قدمت و مدت زمانی که از افتادن خراش بر روی بدنه گذشته، رنگ ماشین، مدل ماشین، نوع شوینده مصرف شده و مواد لیسه گیری مانند لاستیک لیسه کشی اشاره کرد.

پیشنهاد خرید

تینر لبه گیری 91-21 کحالی

225,000 تومان225,000 تومانخرید کنید

بهترین زمان برای لیسه گیری چه زمانی است؟

بهترین زمان برای انجام فرآیند لیسه گیری، پس از وقوع حادثه است. زیرا پس از وقوع حادثه و ایجاد خراش بر روی بدنه ماشین، هنوز رنگ سطح بده سالم است و کامل ریخته نشده. از این رو همیشه پس از وقوع حادثه، خودروی خود را به یک صافکاری و نقاشی معتبر ببرید و مشکل ایجاد شده را در سریع ترین زمان ممکن رفع کنید. این نکته را در نظر داشته باشید که هر اندازه خط و خش ها عمیق تر باشد و بیشتر برروی بدنه خودرو بماند، احتمال آنکه که گسترش پیدا کند و به مرور زمان خراش ایجاد شده بیشتر شود زیاد است.

پیشنهاد خرید

تینر مخصوص لبه گیری

5,018,625 تومان5,018,625 تومانخرید کنید

معایب لیسه گیری خودرو

اگر خراش های روی بدنه ماشین عمیق باشند و لیسه کشی به همراه بتونه انجام شود، ضخامت کل بدنه ماشین مقداری کاهش میابد و این مورد سبب می شود تا ضریب ایمنی سرنشینان کم شود و علاوه بر آن موجب کاهش و افت قیمت ماشین می شود.

فرآیند لیسه گیری

پیشنهاد خرید

اسپری تینر مخصوص لبه گیری میپا

5,241,600 تومان5,241,600 تومانخرید کنید

عملیات لیسه گیری ماشین چگونه انجام می شود؟

  • در ابتدا و در اولین مرحله لازم است که محل خراش را با استفاده از شوینده های مناسب تمیز کنید.
  • در مرحله بعدی باید قسمت های آسیب دیده شده را زیر نور فرابنفش و یا نور خورشید قرار دهید تا عمق خراش ها مشخص شود.
  • پس از مشخص شدن عمق خط ها تعمیرکار با توجه به رنگ بدنه ماشین، محل مورد نظر را بتونه کاری می کند.
  • پس از آن نوبت به رنگ کاری خراش ها است. برای رنگ کاری خراش ها از رنگ های خشک و رنگ جامد استفاده می شود.
  • پس از آن در این مرحله فرآیند صافکاری و لیسه گیری انجام می شود.
  • با استفاده از لیسه های مناسب و مخصوص، رنگ های اضافی برداشته و فرورفتگی ها از بین می رود.
  • در آخر، تعمیرکار با استفاده از دستگاه پولیش و واکس پولیش، خودرو را مانند روز اول به شما تحویل می دهد.

نتیجه گیری

در این مقاله با مفهوم لیسه گیری و مراحل انجام لیسه کشی آشنا شده اید. به صورت کلی برای پاکسازی خراش های عمیق و زیبا سازی بدنه بهترین گزینه لیسه گیری است، زیرا با انجام این فعالیت خودرویتان مانند روز اول می شود. حتما دقت داشته باشید که اگر تمام بدنه ماشینتان سالم است، اما بر روی آن چند خط عمیق افتاده غفلت نکنید و حتما در سریع ترین زمان ممکن با لیسه گیری آنها را ترمیم کنید. گذشت از این خط ها می تواند سبب شود تا عمق و همچنین وسعت آنها بیشتر شود و نمایی زننده در ماشین ایجاد کند. برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان دایانا رنگ با شماره تلفن 021-65813771 ارتباط برقرار نمایید.

فهرست محتوا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارسال رایگان

ارسال رایگان در تهران

پشتیبانی 24 ساعته

پشتیبانی به صورت مادام العمر

پرداخت آنلاین

دارای درگاه های بانکی

تحویل سریع

ارسال به سراسر کشور

سبد خرید